A Debreceni Klinika is jobban teljesít

A közösségi oldalon osztotta meg egy ismerősöm az esetet, nem hiszem, hogy nagyon hozzá kellene tenni bármit és sajnos elvenni sem lehet, mert tényleg ez a mai magyar valóság. Persze, ha jattol a beteg akár legálisan akár nem, akkor nem kell a matraccal bajlódni.

Ezt meg kell osztanom veletek!!! Mert amit már annyiszor halottam most a saját bőrömön is megtapasztalhattam! Sajnos! Ma a 10hónapos kislányunkkal el kellett menni a Debreceni Gyerek Klinikára! Fel kellett, hogy vegyék osztályra, ez sikerült is kb 5 óra hossza alatt! Eddig ez nem is furcsa sőt, már megszokott, de ami ez után következett az kicsapta nálam a biztosítékot! Felkerült a Gyermek Klinika Belgyógyászati osztályára ahol a KEDVES ALKALMAZOTTAK NAGYON SZÉPEN ÉRTHETŐEN ÉS EMBERI NYELVEN elmagyarázták, hogy mi is fog történni! (Ezt a nagy betűs részt cinikusan írtam-e? Hát persze!!!) Bár a plakátok mindenhol a beteg jógait sulykolják belénk! Mindegy 2017 van, nőt a minimál bér!

Magyarország erősödik! TB –t és miegymást fizetjük! Minden frankó! Gondoltam én…. HÁT NEM!!!! Mutatták a kótert (mert másnak nem nagyon tudom nevezni azt a szart) amibe tenni kellene kislányom! Kicsit furcsa a dolog és kicsit szar érzés is, mert félek hogy elkap benne valamit, más nem vérmérgezést a rozsdától vagy valami fertőzést a kosztol! Ezt kaptuk ez van! Lehet Magyarország nem is olyan erős, vagy még ide nem ért el a nagy fejlődés szele?? Kérdeztem, hogy a feleségem hol lesz, mert mi nem szeretnénk, a 10 hónapos kislányunkat egyedül hagyni! Lehet ezt sokan furcsálljátok, de szerintem ill, nekem nekünk ez a természetes!!! Elmagyarázták kedvesen és érthetően, hogy ott van a műanyagszék abban el lehet lenni pár napot!!!! Szerintem amúgy nem csak pár napot ha az ember rá van kényszerülve akkor hónapokat is, nem? Itt már éreztem, hogy itt komoly gondok vannak! DE NEM!!!! Képzeljétek NEM!!!! Elmondták, hogy ha hozok be matracot akkor anyuka a földön is aludhat!!! ÉRTITEK???? A FÖLDÖN!!!! Tehát egy kölcsönkért matracot bevittem, felfújtam (IGEN IGEN PONT MINT A STRANDON) és letettem a földre!!! Párnát akartam kérni NINCS, Matracot a matrac alá NINCS! Takaró???? Szerintem tudjátok a választ!!! Tehát fejlődtünk, nőt a minimálbér, az embert ember számba veszik az illetékesek, gyönyörű szép stadionunk van, meg Felcsút meg kisvasút , meg lesz itt szép Petőfi tér JAH meg starnd!!! Olyan szarban van a haza gyerekek, hogy el se lehet mondani! Hányás az egész Magyar egészségügy! Egyértelműen ki lehet jelenteni! Nah ezt meg lehet osztani, el lehet mesélni, csak meg ne tapasztaljátok a saját bőrötökön! Aki ide kerül az minden emberi becsületét és mivoltát kidobhatja. Messze van még nyugat….Van még mit erősödni Magyarországnak!