Decathlon családi futás harmadszor

A Debreceni Kilométerek Sportegyesület már harmadik alkalommal szervez Decathlon Családi Futást 2015. május 23-án, szombaton 14.00 órától.  A rendezvényre közel 250 futót várnak a szervezők. A rajt a Decathlon áruház parkolójában lesz, ahol 1 km-es és 6 km-es távon lehet indulni. A futók a célban emlékérmet kapnak, valamint az első három helyezett nemenként és távonként díjazásban részesül. A teljes nevezési díj, mely a helyszínen 2000 Ft/fő a Decathlon Áruházban levásárolható a rajtszám felmutatásával.

decathlon_futas_konyhasi_mg_9375A futás útvonala:

Decathlon Áruház Parkolója (rajt) – Akadémia utca – Bán Imre utca – Bay Zoltán utca – Akadémia utca – Tankó Béla utca – Karinthy Frigyes utca – Decathlon Áruház Parkolója (cél). Az útvonalon részleges útlezárásra kell számítani 2015. május 23-án 13:30-tól 15:00-ig. Kérünk minden futót a futás útvonalán fokozott óvatossággal közlekedjen!

A futáshoz és a családi naphoz kapcsolódóan komplett egészségügyi ellenőrzéssel és gyermekfoglalkoztatóval és véradási lehetőséggel várja a nem futókat és futókat a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezete. Akik elkísérik a futókat és adnak vért 11.00 és 16.00 óra 1000 forintos vásárlási utalványt kapnak, melyet szintén a sportüzletben lehet levásárolni.. A véradókat és minden érdeklődőt vérnyomás-, vércukorszint- és testtömegindex-vizsgálattal – kontrollszűréssel – várnak a vöröskeresztesek. Ezalatt a gyerekek a gyermekfoglalkoztatóban játszhatnak, így szüleik nyugodtan futhatnak vagy vért adhatnak és résztvehetnek minden vizsgálaton.