Finisben a véradóverseny

Sörjegy, utazási utalvány, finomságok, és természetesen a pótolhatatlanul jó érzés, hogy segítenek embertársaiknak, és egyetemüket jobb helyezéshez juttatják a felsőoktatási versenyben – többek közt ezért jó vért adni az egyetemistáknak a Lovardában április 25-én.
Utoljára adhatnak versenyszerűen vért a Debreceni Egyetem hallgatói a szemeszterben. A Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének munkatársai és önkéntesei április 25-én 10.00 és 16.00 óra között a Lovarda első emeletén (Campus, Kassai út 26.) várják őket. Minden véradás beleszámít az Országos Felsőoktatási Véradóversenybe, mely május közepén zárul le.

Illusztráció2-MVK-2Effott-jegy, kerékpár, táska
Tízezer forintos utazási utalványt kap minden ifjú donor, ezen kívül italjegyet, amit levásárolhat másnaptól a Campuson, a Műszaki Kar hallgatói hetének Sörsátrában. A véradóverseny résztvevőiként ’három az egyben’ kávéporral, csokoládéval kedveskednek nekik a vöröskeresztesek. Természetesen mindez az alapvetően járó 500 forintos étkezési utalványt és ásványvizet egészíti ki.

Kerékpárokat, sporttáskákat és 3 kétszemélyes EFFOTT-napijegyet nyerhetnek azok a donorok, akik jelentkeznek a Magyar Vöröskereszt sorsolására. A főnyereménnyel a fesztivál színfalai mögötti életbe is beléphet tulajdonosa, hiszen egy exluzív bacsktage-látogatásra jogosító jegyet kap. A Felsőoktatási véradóverseny eredményhirdetését is megnézheti a jeggyel, hiszen azt – a tízéves megméretés történetében először – az EFFOTT-on rendezi meg a humanitárius szervezet.