Menekülteknek gyűjt a megyei Vöröskereszt

Takarót, élelmiszert, ásványvizet gyűjt a Debreceni Menekülttáborban tartózkodó migráns embereknek, családoknak, gyermekeknek a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete.

_MG_5548Fekvőalkalmatosságokra, takarókra, plédekre, hálózsákokra és a zsúfoltság gondjait enyhítő adományokra van szükség Debrecenben, hiszen az átmenetileg a helyi Befogadóállomáson tartózkodó menekült emberek száma hirtelen megnőtt. A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete gyűjtést hirdet, hogy – társszerveivel együtt – enyhítse a migráns emberek, gyermekek, családok szenvedését.
Étel, ital, takaró
Kéri a segíteni vágyó embereket, hogy aki teheti, az előbbieket és szénsavmentes ásványvizet, azonnal fogyasztható élelmiszert (kekszet, bébiételt, gyümölcsöt), pelenkát, cumisüveget, tápszert hozzon a Vöröskereszt megyei irodájába (Debrecen, Simonffy utca 44.) hétfőtől péntekig 7.30-16.00, pénteken 7.30 és 14.40 között. Akinek nem felel meg ez az időszak, kérjük, az 52/ 531-427-es telefonszámon egyeztessen munkatársainkkal.