Milyennek látod Debrecent?

Debrecen városa videópályázatot hirdet „Debrecen mi vagyunk!”címmel, melynek célja megmutatni a patinás és folyvást megújuló várost a fiatalok szemével.

A pályázatra  1,5-2 perces videót kell készíteni a városró. A felhívásban arra kérik az alkotókat, hogy Mutassák meg, hogy milyennek látják a régi értékeit őrző és mégis fejlődő Debrecent. Forgassanak filmet kamerával, okostelefonnal vagy tablettel azokról a helyszínekről, ahol szívesen megfordulnak.

villamos_kekora_fotozas-4145Pályázhatnak: a városban lakó vagy itt tanuló fiatalok – egyedül vagy közösségként – 30 éves korig.

A pályázat tartalma, módja, elbírálása:

  1. A pályázat célkitűzésével összhangban álló, személyes hangvételű, maximum 2 perces videót valamely óriásfájl-küldő oldal (mammutmail.com; wetransfer.com) segítségével kell elküldeni a megadott e-mail címre, egy rövid bemutatkozó levél kíséretében, mely mindenképp tartalmazza a pályázó nevét, életkorát és elérhetőségét.
    2. Egy pályázó több kisfilmmel is pályázhat.
    3. A pályaműveket szakmai-közéleti zsűri értékeli.
    4. A pályázat nyertesei pénzjutalomban részesülnek. Az első helyezett 50 ezer forintot, a második helyezett 30 ezer forintot, a harmadik helyezett 20 ezer forintot kap. (A nyereményhez tartozó szja fizetési kötelezettséget a Szervező viseli.) Ezen túlmenően a közönségszavazatok alapján egy különdíjat is kiosztunk, melynek összege: 30 ezer forint.
    Ezen kívül a nyertesek értékes tárgynyereményekben is részesülnek pl. 2016-os Campus Fesztivál belépőjegy. A DTV a díjazott videókból DVD-t készít, melyet a nyertesek a pályázat lezárása után megkapnak. A nyertes pályaműveknek televíziós és internetes megjelenést biztosítunk.

A pályaműveket e-mailben várják az alábbi tárgy megjelöléssel: „Debrecen mi vagyunk!”

A pályázat benyújtási határideje: 2015. július 1-től szeptember 30-án 24 óráig. Nagy érdeklődés esetén a pályázat lezárását követően a kiírásra ismételten sor kerülhet.

A pályaműveket a közönségszavazáshoz egy önálló YouTube-csatornára töltik fel. A nézettségszám alapján lehet elnyerni a közönségdíjat. A videók YouTube-linkjeit folyamatosan közzé teszi a szervező Facebook oldalán . A közönségszavazatokat a Debrecen applikációban a Mondja el véleményét! ikonon keresztül is le lehet majd adni.
Eredményhirdetés: a pályázat lezárása után 30 napon belül.

Bővebb információ:
Ifjúsági Ház, Debrecen 4025 Simonffy utca 21. Tel: 52/415-498, 532-670
valamint a Demivagyunk Facebook-oldalán és a beküldési email címen.