Séta a mellrák ellen

Az AVON Magyarország 2015. június 6-án mellrákellenes sétával és egész napos családi rendezvénnyel hívja fel a figyelmet a betegségre, az önvizsgálat és a kötelező szűrővizsgálatok fontosságára. Magyarországon évente 6-7 ezer nőnél diagnosztizálnak mellrákot, és több mint évi 2000 haláleset írható a betegség számlájára. Szinte nincs olyan ember, aki a családja, a baráti vagy ismeretségi köre révén ne lenne érintett.

DSZZS20150606404
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Önvizsgálat kalkulátor

A mellrák diagnosztizálásában elengedhetetlenül fontos a rendszeres önvizsgálat!  Ezt érdemes minden hónapban, lehetőleg azonos időpontban elvégezni. Ez a kalkulátor kiválasztani a legmegfelelőbb napot a vizsgálatra!

“Mi, nők pótolhatatlan szerepeket töltünk be a társadalomban: édesanyák, feleségek, barátnők, kollégák, vagy éppen valakinek a gyermekei vagyunk. Szükség van ránk! Ezért fontos, hogy odafigyeljünk magunkra és a környezetünkben élő többi nőre, hiszen valakinek nagyon hiányoznánk, ha nem lennénk” – mondta Végh-Kósa Anita, az AVON Magyarország kommunikációs vezetője. Az AVON június 6-i, egész napos ingyenes rendezvényén a mellrákkal kapcsolatos kerekasztal-beszélgetésekkel, a nőiességhez kapcsolódó előadásokkal, életmód programokkal, AVON Szépség sátorral és könnyűzenei koncertekkel várnak minden hölgyet, családtagjaival, barátaival együtt.