Újabb debreceni sportcsapatot támogat a College Hostels

Mostantól a College Hostels logója is szerepel a Debreceni Hoki Klub játékosainak mezén, miután erre a szezonra nagy összegű marketingszerződést kötöttek a College Hostels diákszállóit üzemeltető cégek és a Debreceni Hoki Klubot működtető DJ Team Jégkorong Kft. Az öt egyetemi diákszállót üzemeltető College Hostels cégcsoport tagjai rendszeresen támogatnak debreceni sporteseményeket és csapatokat.

DHK_1A tavaly óta a MOL Ligában szereplő, komoly sikereket felmutató Debreceni Hoki Klub számára a megállapodás jelentős mértékben hozzájárul a munkához szükséges stabil, biztonságos anyagi háttér megteremtéséhez. Mocsári Attila, a DHK elnöke kifejtette: „Világméretű – és nem is új keletű – jelenség, hogy élsport eredményessége közel sem csupán tehetség és elhivatottság, legalább annyira az anyagi kondíciók kérdése. A modern élsport komoly financiális hátteret igényel, ez alól nyilván a hazai jégkorongsport sem kivétel. Egy hazai sportegyesület – legyen az mégoly’ sikeres és népszerű – nem képes saját bevételeiből finanszírozni a sportszakmai alapfeladatait. Nagy szüksége van támogatókra is, akiknek többek között a szponzorált csapat által közvetített reklámszolgáltatások révén képes „ellenszolgáltatást” nyújtani, ami alkalmas egyfajta brand kiépítésére is a csapat köré. A most létrejött reklámszolgáltatási szerződés tehát elsőrendű fontossággal bír egyesületünk számára.” A csapat legfőbb célja egyébként, hogy az idény végén bekerüljenek a MOL Liga elődöntőjébe és a 2016. évi Magyar Kupa négyes döntőjébe.

Az öt egyetemi diákszállót üzemeltető College Hostels cégcsoport évek óta igyekszik hozzájárulni a debreceni sportélet fejlesztéséhez. Gönczi Zsuzsanna, a College Hostels vállalatainak vezérigazgatója hangsúlyozta: társadalmi felelősségvállalási programjuk része, hogy rendszeresen támogatnak sportrendezvényeket, például a városban megrendezésre kerülő nemzetközi hőlégballonversenyeket, de szponzorai a DEAC férfi röplabda és floorball csapatának is.